kezd�lap kedvencekhez ad email a tagsi@vnet.hu c�mre

A TAGSCHERER Kft. 1996-ban alakult, mely az évek folyamán folyamatosan bővítette szolgáltatásait, hogy a vevői igények mind magasabb színtű kiszolgálását biztosítsa. A magas minőségű anyagok és szolgáltatások kínálatával méltán nyerte el a vásárlók elégedettségét.
A forgalmazott termékek köre tartalmazza mindazt, ami az épülő ház tartós kiegészítője lehet. Megbízható, működő, kereskedelmi kapcsolataink alakultak ki neves hazai gyártókkal és szállítókkal. Telephelyünk a 10-es számú főúton Leányváron található, ahol szakképzett munkatársaink segítenek megkönnyíteni Önnek a magas minőségű anyagok között választást, illetve kérésére komplett árkalkulációt készítenek. A vállalatirányítás központjába a minőséget helyeztük, így az ISO 9001:2001 szabvány szerint működtetett minőségirányítási rendszer által felügyelt folyamatok és fejlesztésük biztosítják, hogy vevőink és a piac igényeinek maradéktalanul megfeleljünk.
A több ezer m2-es fedett raktárral biztosítjuk a kényelmes anyagkiszolgálást, illetve saját gépkocsikkal segítjük Önnek az anyagok helyszínre történő szállítását.
Bízunk benne, hogy Ön is igazi Partnerre talál bennünk és csatlakozik az egyre bővülő elégedetten távozó és visszatérő Vásárlóink köréhez.